KolínDnes.cz
KolínDnes.cz » Monitor zpráv » Sportovní zprávy z regionu » Kolínský deník - sport

Sportovní zprávy z regionu

Kolínský deník - sport Zdroj: Kolínský deník - sport |

Dvanáct otřesů mozku a dost? Voráček končí s hokejem. Je to na 99 procent, říká

23. 4. 2024 | Hokejový útočník Jakub Voráček končí svou úspěšnou profesionální kariéru. Jako důvody uvedl pro CNN Prima News dlouhodobé zdravotní problémy. Pro sport.cz ale řekl, že si stále nechává otevřené dveře. Čtyřiatřicetiletý mistr světa z roku 2010, který v NHL odehrál přes tisíc zápasů, absolvoval poslední soutěžní utkání v listopadu 2022 za Columbus.

OKRES: Uman show. Bratři nastříleli posledním Cerhenicím dvanáct branek

23. 4. 2024 | /FOTOGALERIE, VIDEO/ Málo vídaný kousek se podařil dvěma fotbalistům Štítar. Bratři Samuel a Benjamin Umanové téměř sami porazili odevzdané Cerhenice. Prvně jmenovaný se proti poslednímu týmu okresního přeboru prosadil osmkrát, druhý čtyřikrát.

Kultivování fotbalu pokračuje. Neumann se setkal s aktéry zápasu

22. 4. 2024 | Předseda Středočeského krajského fotbalového svazu Tomáš Neumann vyvolal před dvěma vybranými víkendovými zápasy společnou schůzku se zástupci týmů, rozhodčími i delegátem. Jeho cílem bylo apelovat na kultivování fotbalového prostředí a jeho návrat ke gentlemanským kořenům.

Pečky prohrály a ještě si nechaly nakopat

22. 4. 2024 | /FOTOGALERIE/ Fotbalisté Peček nevyužili domácího prostředí a v dalším kole I. B třídy skupiny C nestačili na Pátek, s kterým prohráli 1:4.

Vedení o dva góly nepomohlo. Býchory opět padly

22. 4. 2024 | Fotbalistům Býchor se ani na pátý pokus nepodařilo v jarní části I. B třídy skupiny C bodovat. Přestože o přestávce vedli o gól a po přestávce dokonce o dva, nakonec v Semicích prohráli 3:6.

Krajský přebor: Povltavská obrala Tuchlovice, podruhé v řadě slaví Dobříš

22. 4. 2024 | Dobříš dokázala navázat na výhru z posledního kola středočeského krajského přeboru a na domácí půdě porazila Mnichovo Hradiště vysoko 4:0. Stejným výsledkem zvítězil i lídr z Milína, vítězství oslavily i Poříčí nad Sázavou, Chlumec, Povltavská fotbalová akademie, Tochovice a Doksy. Smírně se rozešly druhé Poříčany s pátou Velimí, jejich vzájemný souboj skončil výsledkem 2:2.

Slavia zase zaváhala, má jen bod. Do bitvy o titul půjde z prvního místa Sparta

21. 4. 2024 | Fotbalisté Slavie sice v utkání 29. kola první ligy doma s Olomoucí dokázali smazat dvoubrankovou ztrátu, ale bod je pro ně málo. Sešívaní jen remizovali 2:2 a před posledním zápasem základní části je tak jasné, že do nadstavbové skupiny o titul půjde z prvního místa  Sparta. Mistři z Letné přestříleli doma Baník 4:3 a před pražským rivalem mají čtyřbodový náskok. Sparta díky prvenství v základní části bude mít v nadstavbě při derby výhodu domácího prostředí. ...

Smrtelné nehody: Na trati umírají jezdci i diváci, prezident chtěl rallye zrušit

21. 4. 2024 | Rallye Šumava předčasně ukončila smrt navigátorky Aleny Krejčíkové. Tragická nehoda zasáhla tuzemský šampionát po téměř 11 letech. V minulosti umírali na českých silnicích nejen závodníci, ale i diváci. Nejtragičtější havárií při tuzemské rallye byla ta v Lopeníku v roce 2012, kdy auto zabilo čtyři dívky ve věku od sedmi do dvaceti let. Šlo o amatérský závod, který nepatří do žádného seriálu rallyeových soutěží v Česku. ...

Blažej brání mladé rozhodčí: Dojde k inzultaci a pak si najednou kluby stěžují

21. 4. 2024 | Ve fotbalové I. B třídě bude letos na jaře sestupovat hodně mužstev, protože se jedna skupina zruší. Proto se také čekalo, že mohou nastat problémy, kdy některé z družstev bude zpochybňovat výkony rozhodčích. Problémy skutečně nastaly, ale paradoxně utkáních, která byla buď výsledkově zcela jasná, nebo se provinění dopustil v samém závěru zápasu tým, který vedl a nakonec i zvítězil.

Derby nemělo vítěze. Velim B zachraňovala bod proti Plaňanům v závěru

21. 4. 2024 | /FOTOGALERIE, VIDEO/ Poslední odehrané derby v nejnižší krajské fotbalové soutěži nenudilo. Bylo dramatické až do závěrečných okamžiků. Duel okresních rivalů Velim B – Plaňany nakonec po výsledku 4:4 skončil dělbou bodů.

Postrachem soupeřů bude zeď, říká kapitán Magny Tomáš Vojtíšek

21. 4. 2024 | Jen se zúčastnit a nemít nejvyšší ambice? S tím na kapitána týmu Magna Exteriors Nymburk Tomáše Vojtíška nechoďte. Jeho tým bude usilovat o co nejlepší umístění v dalším ročníku Zaměstnanecké ligy Deníku v Polepech příští úterý.

Moře šancí, dva góly. I tak to stačilo Českému Brodu na výhru

21. 4. 2024 | Další důležité body do tabulky divizní skupiny B si připsali fotbalisté Českého Brodu, kteří porazili Nespeky na jejich hřišti 2:1.

Obrazem: Kadlecova show v Libiši. Pravá, levá, hattrick zhatil praporek

20. 4. 2024 | /VIDEO, FOTOGALERIE/ Nejlepší střelec středočeského přeboru zase řádil. Václav Kadlec zůstal po čtyřgólovém představení do sítě rezervy Povltavské při chuti také na hřišti Sokola Libiš, kde řídil čtyřbrankovou výhru favorizovaného Milína.

Nemilé zaváhání. Kolín prohrál na hřišti posledního

20. 4. 2024 | Nepovedené utkání mají za sebou fotbalisté Kolína. V dalším kole ČFL nestačili na Přepeře a na hřišti posledního týmu skupiny B prohráli 0:2.

Výsledkový servis: Jak si o víkendu vedl váš oblíbený fotbalový tým?

20. 4. 2024 | Na jednom místě a přehledně přinášíme výsledky víkendových zápasů dalšího jarního kola fotbalových soutěží dospělých. Od nejnižších soutěží po Českou fotbalovou ligu. A to včetně střelců branek. Jak si vedl váš oblíbený tým? Nebo jeho konkurenti?

Tým Colognia Press chce letošní ročník Zaměstnanecké ligy Deníku vyhrát

19. 4. 2024 | Další ročník turnaje v malé kopané Zaměstnanecká liga Deníku je za dveřmi, už v úterý se sejdou regionální týmy na hřišti v Polepech. Chybět nebude družstvo Colognia Press. Mužstvo jde podle jeho manažera a ředitele výroby ve firmě Milana Váchy klání vyhrát.

Kam na fotbal: V okresním derby I.B třídy hostí velimské béčko Plaňany

19. 4. 2024 | Další porce zápasů čeká o víkendu na okresní fotbalové týmy a fanoušci mají opět z čeho vybírat. Nabídka je opravdu pestrá a soutěže nabízejí spoustu zajímavých střetnutí.

Program MS v hokeji 2024: Kdy půjdou do boje Češi a kompletní rozpis turnaje

19. 4. 2024 | Hokejová horečka stoupá. Češi se třesou na květnové mistrovství světa v Praze a Ostravě. Světový šampionát se vrací do srdce Evropy po devíti letech a fanoušci národního týmu věří v medaili. Jaký je program MS v Česku a kdy hrají Češi? Deník přináší kompletní rozpis zápasů turnaje.

Přestupky vyloučených fotbalistů nebyly závažné, dostali jen mírné tresty

18. 4. 2024 | Bez velkých trestů se obešlo další zasedání disciplinární komise Okresního fotbalového svazu v Kolíně. Prohřešky vyloučených fotbalistů z minulého kola okresních soutěží nebyly závažné a hráči si odnesli jen mírné tresty. „Nejhůře“ dopadli zásmucký Vojtěch Mrázek a Filip Nováček z Lošan, kteří si nezahrají dva zápasy.

Tým VPK Suchý bude na Zaměstnanecké lize Deníku trápit soupeře projímadlem

17. 4. 2024 | Jedním z týmů, které budou bojovat příští týden na fotbalovém turnaji v malé kopané Zaměstnanecká liga Deníku na hřišti v Polepech budou borci VPK Suchý. Ti zde startovali i loni. Jaké mají cíle letos? Na pár otázek odpovídal Jiří Štěpánek.



Zpravodajství KolínDnes.cz

Praha ve spolupráci se Středočeským krajem spouští hru pro návštěvníky středisek ekologické výchovy

Široká veřejnost má nově příležitost zapojit se do Návštěvnické hry a putovat po vybraných ekocentrech v Praze a Středočeském kraji, kde je možné získat jeden ze 6 dílků skládačky, která dohromady tvoří schematickou mapu. Jednotlivé dílky jsou ...

Nejlepší způsob, jak zajistit bezpečnost práce, je účinná prevence. Ústav bezpečnosti práce zahájil kampaň pro zaměstnavatele

Výzkumný ústav bezpečnosti práce pod záštitou MPSV vyhlásil kampaň nazvanou "Chcete-li ušetřit, vsaďte na správné přidělení osobních ochranných pracov ...

PID posiluje síť kontaktních míst karty Lítačka ve Středočeském kraji

Kartu Lítačka pro cestování ve Středočeském kraji využívá přes 265 tisíc lidí. V tuto chvíli je pro ně přímo v kraji otevřeno 14 prodejních míst, kde ...

Nová sezóna turistických vlaků v Praze a Středočeském kraji startuje již o víkendu

O víkendu 23. a 24. března bude na železnici v Praze a Středočeském kraji zahájena nová turistická sezóna. Zájemci o poznávání krás středních Čech se ...

Macková (SZÚ): Černý kašel u nás i v Evropě monitorujeme a máme účinné prostředky ochrany

Dnes proběhla na Ministerstvu zdravotnictví snídaně s novináři, kde zástupci Ministerstva zdravotnictví, Státního zdravotního ústavu a odborných spole ...



Úterý 23.4.2024
Středočeský kraj
Další regiony »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X






Nastavení cookies | GDPR | Přidat zprávu, PR článek | O nás, kontakty | Přidat firmu | Nabídka našich služeb | Inzerce-Dnes.cz | Práce v ČR | InfoDnes.cz
InfoDnes.cz
Sdružení regionálních portálů

Kraj Vysočina
HavlíčkůvbrodDnes.cz
JihlavaDnes.cz
TřebíčDnes.cz

Liberecký kraj
LiberecDnes.cz

Ústecký kraj
ÚstínadLabemDnes.cz

Plzeňský kraj
PlzeňDnes.cz

Jihočeský kraj
ČeskéBudějoviceDnes.cz

Jihomoravský kraj
BrněnskoDnes.cz

Olomoucký kraj
OlomoucDnes.cz

Zlínský kraj
ZlínDnes.cz

Moravskoslezský kraj
OstravaDnes.cz

Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD | RSS InfoDnes