KolínDnes.cz
KolínDnes.cz » Monitor zpráv » Sportovní zprávy z regionu » Kolínský deník - sport

Sportovní zprávy z regionu

Kolínský deník - sport Zdroj: Kolínský deník - sport |

Pavel Peňáz přivezl z Toruně tři stříbra

28. 3. 2024 | V polské Toruni se uskutečnil letošní atletický halový evropský šampionát veteránů, jehož součástí jsou tradičně vedle halových disciplín i dlouhé hody. Pavel Peňáz, který v letošní roce naposledy soutěžil v kategorii mužů nad 50 let, dokázal vybojovat hned ve třech disciplínách stříbrnou medaili.

Medvědi si na Opavě vylámali zuby. Inkasovali potupnou stovku

28. 3. 2024 | /FOTOGALERIE/ Po překvapivém skalpu Pardubic pomýšleli na další, jenomže si museli nechat zajít chuť. Basketbalisté Kolína po bezkrevném výkonu nestačili v domácím prostředí na Opavu a ve 12. kole nadstavbové části skupiny A1 prohráli vysoko 79:100.

Fotbalové Radovesnice končí, musí zaplatit patnáct tisíc korun

27. 3. 2024 | Hned první jarní kolo okresních fotbalových soutěží přineslo také několik červených karet. Hříšníci ale dostali za své přestupky proti pravidlům jen mírné tresty nebo vyvázli s pokutami. Ovšem velkou pokutu musí zaplatit klub TJ Sokol Radovesnice. Kvůli odstoupení ze soutěže (hrál IV. třídu) musí zaplatit patnáct tisíc korun.

Jágr o Ticháčkovi i Americe: Tam se zhubnout nedá, smál se. Nastoupí v baráži?

27. 3. 2024 | Jaromír Jágr se v uplynulých týdnech hned dvakrát vrátil do Pittsburghu, s nímž v minulosti získal dva Stanley Cupy. Poprvé na velkou slávu v podobě vyvěšení dresu pod střechu arény, podruhé pak s talentovaným obráncem Kladna Jiřím Ticháčkem. „Byla to pro něj odměna. Neměl nikdy možnost vidět zblízka NHL, vidět to zázemí a další věci,“ ohlédl se za společným výletem za moře legendární útočník, který v Americe trénoval a snažil se shodit nějaká kila. „Nejde to, když vám pořád nosí něco sladkého,“ ...

Osobnost Deníku Ondřej Sodoma: V Kolíně mi chyběla zápasová praxe

27. 3. 2024 | /FOTO/ Platí za obávaného kanonýra. V přípravě se mu střelecky tolik nedařilo, ale přišel první mistrovský zápas a zase o sobě dal pořádně vědět. Útočník Velkého Oseka Ondřej Sodoma nasázel čtyři góly a jeho tým vyhrál v zápase okresního přeboru v Cerhenicích vysoko 11:1. Lepší start do sezony si nemohl přát čtyřiadvacetiletý fotbalista ani celý tým Velkého Oseka.

Osobnost Deníku Libor Křelina: V Polepech to byla srdcovka. A super parta

27. 3. 2024 | /FOTO/ Vždycky uměl střílet góly, měl na ně čich, pro obrany soupeřů byl velice nepříjemný svou rychlostí a důrazem. K tomu teď ještě přidává ve svých sedmatřiceti letech zkušenosti. To vše se mu hodí a díky tomu může rozhodovat důležité zápasy, jako tomu bylo v souboji krajského přeboru. Kutnohorský útočník Libor Křelina dal jediný gól utkání v derby s Velimí, která byla do té doby na druhém místě tabulky. Sparta naopak bojuje o záchranu v soutěži. ...

Osobnost Deníku Michal Chramosta: Šel jsem si penaltou pro hattrick

27. 3. 2024 | /VIDEO, FOTO/ Když dá někdo tři branky v jednom utkání, musí být za hvězdu a sklidit chválu od spoluhráčů. A je jedno, zda je to v první lize, kraji nebo v okrese. Své už o tom ví i třiadvacetiletý fotbalista Ostré Michal Chramosta, který pomohl hattrickem svému celku k vítězství nad týmem Býchor 5:3 v prvním jarním kole krajské I.B třídy. A to Ostrá v poločase o gól prohrávala. Zajímavé je, že útočník vítězného celku nedal ani jeden gól ze hry. ...

Medailové žně. Beránková, Györgyová a Pazdera zlatí na KP v krosu

27. 3. 2024 | Letošní 82. ročník Běhu sady Vodranty se běžel opět jako přebor Středočeského kraje v přespolním běhu. Kolínským běžcům se na něm dařilo především ve starších kategoriích a ziskem tří zlatých, tří stříbrných a jedné bronzové medaile se v konkurenci 16 klubů stali medailově nejúspěšnějším klubem.

Kolín hostí mistra. Série zatím pro domácí

27. 3. 2024 | Minulé kolo zaskočili Pardubice, nyní si brousí zuby na skalp dalšího favorita. Basketbalisté Kolína ve 12. kole nadstavbové části skupiny A1 hostí dnes (středa) mistrovskou Opavu, které patří třetí místo.

Hvězdy ozdobí mítink Poděbrady Walking. Na startu budou nejlepší Češi

27. 3. 2024 | Typicky jarní atletickou disciplínou, kdy ještě nepanují vysoké teploty, je chůze. A o slovo se tak tradičně hlásí mítink Poděbrady Walking. Konat se bude v sobotu 6. dubna a půjde už o 92. ročník.

Češi otáčeli vývoj i na Letné. Výhru nad Arménií zařídil střídající Chorý

26. 3. 2024 | Druhý zápas fotbalové reprezentace pod vedením kouče Ivana Haška, druhý obrat. Češi v Praze na Letné proti Arménii brzy ztráceli, těsně před přestávkou ale srovnal hlavou Ladislav Krejčí a ve druhé půli vyšla trenérovi velmi dobře střídání. Debutant Matěj Jurásek svým centrem připravil pozici pro Tomáše Chorého, který dvanáct minut před koncem základní hrací doby stanovil konečné skóre na 2:1.

Tisíce běžců bloudily v Mirakulu, vítězem běhu byl reprezentant Glonek

26. 3. 2024 | /FOTO/ Zábavní park Mirakulum patřil běžcům. V Milovicích se uskutečnily dva sprintové závody v orientačním běhu, jejichž cílem proběhlo přes 3200 účastníků. Z elitní mužské trati si dvě vítězství odváží reprezentant Jakub Glonek.

OKRES: Šlágr kola pro Zásmuky, které se díky výhře posunuly do čela

26. 3. 2024 | /FOTOGALERIE, VIDEO/ Měli za sebou povedenou zimní přípravu, kdy si několikrát vyšlápli na soupeře z vyšší soutěže. A formu si přenesli i do mistrovské sezony. Fotbalisté Zásmuk v prvním jarním kole dokázali zvítězit ve šlágru kola v Českém Brodě nad místní rezervou a díky tomu se posunuli o dva body do čela tabulky okresního přeboru.

Souboj zachraňujících se. Plaňany dokázaly vyloupit Jestřabí Lhotu

25. 3. 2024 | /FOTOGALERIE, VIDEO/ První jarní kolo v nejnižší krajské soutěži svedlo dohromady dva celky z Kolínska, které bojují o záchranu ve skupině C. V okresním derby se nakonec radovaly Plaňany, které dokázaly vyhrát v Jestřabí Lhotě 1:0.

Pečky splnily roli favorita. Na úvod porazily poslední Sadskou

25. 3. 2024 | Neměli povedenou zimní přípravu, přišel ale první mistrák a bylo vidět určité zlepšení, což se promítlo i do konečného výsledku. Fotbalisté Peček v prvním jarním kole I. B třídy skupiny C porazili na domácí hřišti poslední Sadskou 4:1.

Krajský přebor: Kutná Hora zaskočila Velim, první jarní bod bere i Dobříš

25. 3. 2024 | Fotbalový krajský přebor středních Čech má za sebou další kolo. V něm potvrdil roli lídra Milín, který doma porazil Mnichovo Hradiště, a na druhé místo se vrátily výhrou nad Průhonicemi Tuchlovice. Doposud druhá Velim se propadla na třetí příčku kvůli překvapivé porážce s Kutnou Horou. Slavila i Libiš, Doksy, Poříčany a Sedlčany. Remízou skončil pouze duel mezi Dobříší a Sokolčí, z nějž si poslední Dobříš odnesla první jarní bod. ...

Lídra měli na lopatě. Vítězný gól ale nevstřelili

25. 3. 2024 | /FOTOGALERIE, VIDEO/ Brzy prohrávali, rychle ale vyrovnali. V dalším průběhu hráli přesilovku, tu však nevyužili a do kabin po závěrečném hvizdu hlavního rozhodčího odcházeli smutní. Fotbalisté Velimi B v prvním jarním kole hráli na domácím hřišti nerozhodně 1:1 s Městcem Králové.

Býchory nadějné vedení neudržely. Snad se blýská na lepší časy

25. 3. 2024 | Po prvním poločase vedli, pak měli další šance rozhodnout, jenomže kýžené branky nevstřelili, na což doplatili. Fotbalisté Býchor na úvod jarní části v nejnižší krajské soutěži po sympatickém výkonu prohráli v Ostré 3:5.

Středočeským mistrem je Rakovník! Čáslav srazil gólem v prodloužení pátého duelu

24. 3. 2024 | Mistry krajské ligy středních Čech pro aktuální sezonu jsou hokejisté Rakovníka! Ti zvládli rozhodující pátý finálový zápas na ledě Čáslavi a přestože prohrávali, došli si pro vítězství 2:1 po prodloužení. Obě branky Rakovnických vstřelil útočník Vojtěch Kovářík.

Kolín nevyužil přesilovku. V závěru inkasoval z penalty

24. 3. 2024 | Hodně nešťastné utkání mají za sebou fotbalisté Kolína. Ti se v dalším kole ČFL skupiny B představili na hřišti Teplic B a přestože se brzy ujali vedení, nakonec domů odjeli s prázdnou.



Zpravodajství KolínDnes.cz

PID posiluje síť kontaktních míst karty Lítačka ve Středočeském kraji

Kartu Lítačka pro cestování ve Středočeském kraji využívá přes 265 tisíc lidí. V tuto chvíli je pro ně přímo v kraji otevřeno 14 prodejních míst, kde si kartu mohou vyřídit či zakoupit dlouhodobé kupóny, a nemusí tak cestovat do hlavního ...

Nová sezóna turistických vlaků v Praze a Středočeském kraji startuje již o víkendu

O víkendu 23. a 24. března bude na železnici v Praze a Středočeském kraji zahájena nová turistická sezóna. Zájemci o poznávání krás středních Čech se ...

Macková (SZÚ): Černý kašel u nás i v Evropě monitorujeme a máme účinné prostředky ochrany

Dnes proběhla na Ministerstvu zdravotnictví snídaně s novináři, kde zástupci Ministerstva zdravotnictví, Státního zdravotního ústavu a odborných spole ...

Středočeské Velikonoce nabídnou návštěvníkům zajímavosti z velikonočních tradic

Velikonoční dílny pro rodiny s dětmi, výstavy kraslic nebo také otevření muzejních štol na Velký pátek nabídnou návštěvníkům Středočeské Velikonoce v ...

Středočeský kraj chce prodloužit smlouvu s ČD o zajištění provozu na neelektrifikovaných tratích

Výsledky hospodaření v oblasti veřejné dopravy, obměna vozového parku na neelektrifikovaných tratích ve Středočeském kraji, výstavba parkovišť P+R a z ...



Čtvrtek 28.3.2024
Středočeský kraj
Další regiony »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X






Nastavení cookies | GDPR | Přidat zprávu, PR článek | O nás, kontakty | Přidat firmu | Nabídka našich služeb | Inzerce-Dnes.cz | Práce v ČR | InfoDnes.cz
InfoDnes.cz
Sdružení regionálních portálů

Kraj Vysočina
HavlíčkůvbrodDnes.cz
JihlavaDnes.cz
TřebíčDnes.cz

Liberecký kraj
LiberecDnes.cz

Ústecký kraj
ÚstínadLabemDnes.cz

Plzeňský kraj
PlzeňDnes.cz

Jihočeský kraj
ČeskéBudějoviceDnes.cz

Jihomoravský kraj
BrněnskoDnes.cz

Olomoucký kraj
OlomoucDnes.cz

Zlínský kraj
ZlínDnes.cz

Moravskoslezský kraj
OstravaDnes.cz

Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD | RSS InfoDnes